Hotel Emma

Trevligt frukosthotell mitt i centrum av Arabba och nära lift. Alla rum med nyrenoverade badrum med dusch och WC. Hotellet ägs av en familj där mamma Nadia tar mycket väl hand om sin gäster. Storleken på hotellet gör det mycket personligt. Frukosten är helt okey med frallor, pålägg, yoghurt och flingor samt toppas av Nadias hembakade kakor. Närheten till centrum och liftarna är ett stort plus för detta hotell!

Rummen 
Dubbelrum
Rummen är relativt små, men trevligt inredda och de flesta med balkong. Badrummen är rymliga och modernt renoverade år 2020.
Trebäddsrum
Dessa rum är något större än dubbelrummen och har en sittgrupp som man kan ändra till säng. De flesta med balkong. Man kan vara tre vuxna i dessa rum. Badrummen är rymliga och modernt renoverade år 2020. 
Fyrbäddsrum
Dessa rum är något större än dubbelrummen och har en sittgrupp som man kan ändra till säng. De flesta med balkong. Man kan vara tre vuxna i dessa rum, men det blir trångt att vara 4 vuxna. Däremot 2 vuxna och två barn, går bra. Badrummen är rymliga och modernt renoverade år 2020. 
Enkelrum
Det finns inga enkelrum, men man kan på förfrågan boka dubbelrum för eget bruk. Det är mot tillägg av 1.870 kr/vecka.

Lägenhet 
Hotellet har en nybyggd lägenhet på översta våningen. Den byggdes 2017. Det finns gott om plats för 4 personer. Säljs endast på förfrågan. Kontakta oss via mail eller telefon.

Wifi 
Wifi är gratis och fungerar i hela hotellet.

Rumsrabatter i hotellrummen
Rabatter finns i tredje och fjärde bädd enligt följande:
Trebäddsrum -900 kr/vecka (300 kr per person)
Fyrbäddsrum -1800 kr/vecka (450 kr per person)

Attribut

Avstånd till lift/pist 300 m
Avstånd till centrum 100 m
Frukostpension Ja